Önskelistan lanseras

25 November

Nu närmar sig julen och för er som inte vet vad ni ska köpa till er barn kommer vi till undsättning. Nu lanseras nämligen ”Önskelistan” i Veckopengen – så att barnen kan sätta upp sina egna önskelistor och dela den med er och resten av familjen (klicka på symbolen inringad i rött för att dela vidare).
Ni hittar önskelistan under fliken ”Sparmål” i appen. Och när ni bockar av en önskan som ”köpt”, ja då visas den självklart inte för barnet. Att vara jultomte ska vara enkelt!

mailscreen-o%cc%88nskelista

 

Årets Julkapp för Barn
På Veckopengen har vi också gjort en stor undersökning för att ta reda på vad det egentligen är som alla barn önskar sig till jul. Utnämningen Årets Julklapp för Barn gick till Airboarden, som är det sparmål i appen som växt mest under 2016. Vill ni se resten av topplistorna, där vi också delat in önskningarna utifrån olika åldersgrupper, kan ni kika in i barnens önskelistor där ni hittar både inspiration och topplistor för årets julklappar.

 

Barnrådet undersöker
Dessutom har Barnrådet varit ute på stan och frågat runt bland barn vad de vill ha i julklapp. Allting filmades såklart – klicka in här för ett se filmen.

 

Vill ni läsa mer om vad barn o olika åldrar önskar sig och vilken veckpeng eller månadspeng man ska ha i olika åldrar så kan ni läsa mer här: https://www.veckopengen.se/upplev-veckopengen